Faszerowany Kurczak…… by gotowanieWsieci

Witam po dłuższej przerwie, dziś postanowiłem pokazać Wam nadziewanego kurczaka, nafaszeruje go cebulka, bułką tarta, masłem, szałwią, natka pietruszki oraz …

25 thoughts on “Faszerowany Kurczak…… by gotowanieWsieci”

  1. Jest masełko to i przepis na pewno przepyszny :) wszystkiego dobrego w
    nowym roku :) czuję jak wszystko pachnie :) mniam!

  2. Powiedziałeś, że udka potrzebują wyższej temp od reszty kurczaka a piekłeś
    wszystko razem w jednej temperaturze…? Nie czaję. No i o ile powiedziałeś
    jaka temp dla kurczaka bez nóg o tyle o temperaturze dla samych nóg już nie
    wspomniałeś. No i czas, jaki czas? ;)

  3. Och jak milo widzieć Twój komentarz:))) Ciesze się ze cały czas
    praktykujesz z ta cebulka:))) Dziękuję serdecznie i również życzę
    spełnienia marzeń w nowym roku:))

  4. Magda, zabieraj laptop to kuchni i do roboty:)))) Och jak milo tu znowu być
    i odpisywać na Wasze komentarze:))) oby było ich więcej w tym roku:)
    Serdeczne pozdrowienia dla Calej Twojej rodzinki:)) P.S: O bym zapomniał
    najserdeczniejsze dzieki za polecanie mnie na Twoim blogu:))) dziękuje
    bardzo za te wszystkie mile slowa:P

  5. Halo Halo:))) chyba ktoś nieuważnie oglądał w 19:20 minucie sprawdzam
    temperaturę udek. Za nie wspomnienie o czasie przepraszam i obiecuje
    poprawę: piersi pieczemy 30 minut a udka około 35 minut i do tego wstawiłem
    małą notkę w filmiku wiec powinno być wszystko bardziej przejrzyste:))
    Pozdrawiam serdecznie!!!

  6. Super przepis! w przyszłym tygodniu jak przyjdzie wypłata, lecę do sklepu
    na zakupy i próbuję. PS> Twoje przystawki sylwestrowe, były hitem na
    imprezie :) Dzięki za inspiracje :)

  7. Michal,fajny sposob na nadziewanego kurczaka :)Polecamy Twoje filmiki na fb
    ;-)Zreszta chyba o tym wiesz :)Pozdrowienia dla calej Twojej rodzinki od
    Danki i reszty ciupkow ;-)

  8. Udka wyglądają po prostu oszałamiającą, cała reszta też. Kolejne warstwy
    skórka, farsz, mięsko i przekrój kosteczki mniam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>